Onze klanten geven ons een:

Onze kracht

Wij zijn het bedrijf dat gespecialiseerd is in het snel plaatsen van mobiele douchecabines. De mobiele nood douches worden binnen 1 dag bij u geplaatst op iedere gewenste plek in of buiten uw huis. De douche wordt voor u aangesloten en opgezet door een gecertificeerd monteur.

Gecertificeerde Monteur

Wij werken uitsluitend met gecertificeerde monteurs voor het installeren. Zij hebben een opleiding om veilig en goed met waterleidingen, afvoerleidingen en elektriciteit te werken.

Zeer scherp geprijsd

De nooddouche cabine wordt tegen een scherp tarief inclusief installatie aangeboden. U ziet dus direct wat de kosten zijn. U wordt niet achteraf geconfronteerd met onverwachte extra kosten.

Binnen 24u geleverd

Maximaal 24 uur na uw bestelling (op werkdagen) leveren en installeren wij de nooddouche op de gewenste locatie. In uw huis of in uw bedrijfspand.

Gewenste locatie

Omdat onze nooddouches demontabel zijn. Kunnen wij de nooddouche op vrijwel iedere gewenste plek in en rondom huis te installeren.

Complete douchecabine

U krijgt met onze mobiele nooddouchecabine een complete douchecabine die u direct kunt gebruiken. Zo bevat deze een 80 liter waterboiler en afvoerpomp.

Warmte boiler

Mocht u geen warm waterpunt hebben. Dan leveren wij altijd een warmteboiler mee, zodat u met warm water kunt douchen. We sluiten de boiler aan via een normaal geaard stopcontact (230 volt).

Heeft u een tijdelijke douche nodig?

Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op.

Copyright 2020 mobieledouchecabines.nl